Студио Авангард - Оторизиран салон за София

Avangard Hair Salon е райско кътче в сърцето на София и посреща своите клиенти вече 16години.

Основателят и двигателят на салона е Деница Янакиева , която през годините обучава всеки свои фризьор от екипа си и благодарение на тях вече толкова години сбъдва детската си мечта да прави хората красиви.

Avangard Hair Salon е лидер в удължаването на коси вече повече от 10год., като всеки експерт в удължаването е преминал Hair Exstension training и сертифициран от HAIRBG.

Екипът на “Avangard Hair Salon” се грижи за клиентите си спрямо най-новите тенденции. Всяка година те посещават международни семинари, уъркшопове с участието на топ фризьори. Нашата мисия е в приятна атмосфера и с висококвалифициран екип да накараме всяка жена да се почувства красива и специална.

Салонът работи само със световно известни висококачествени марки като: Joico , Moroccanoil, Revlon , Schwartzkopf и Medavita.
“Avangard hair salon” са наши ексклузивни и любезни партньори в мисията ни да създаваме облика на модерната жена.

Предлагаме професионални фризьорски курсове с високо качество на обучението, което е практически ориентирано (научи повече)

 

Екип

Галерия

 
 
 
 
 

Гласуване

 

Ваучер

Изненадайте вашите любими хора, близки, приятели, роднини и колеги с нестандартно предложение за подарък като им поднесете незабравимо преживяване в нашия салон.

С този ваучер имате възможност да доставите истинско удоволствие на хората, които бихте искали да зарадвате.

Вашият подарък може да съдържа персонална услуга или стойност.