Деница Янакиева

Деница Янакиева - Фризьор

Деница Янакиева е основател и собственик на Avangard Hair Salon.
Посветила целия си живот на усъвършенстването като фризьор тя започва своята кариера със завършването си в техникума по фризьорство и козметика "Видал Сасун" през 2001г. Същата година влиза в школата на Евгени Петров където се обучава две години и там започва истинската и страст към фризьорството.
След това през 2003год. основава Avangard Hair Salon. Още тогава салонът се отличава с високо качество на услугите, топ продукти и се различава от другите като се специализира в удължаване и сгъстяване на коса. За последните 18 години Деница Янакиева преминава успешно през редица обучения на различни фирми като Schwarzkopf professional, Revlon, Medavita, Maroccanoil.
Защитава степента майстор фризьор, притежава златен сертификат за Color Expert и Blond Expert.
Преминала е и специални обучения в Москва по удължаване на коси с различни методи и притежава Hair Talk сертификат за удължаване на коси, което я прави “top hair extensions expert”.
Има богат опит в подстригването, колористиката и официалните прически. Следи тенденциите като посещава редовно обученията на Schwarzkopf във Виена и обученията на Medavita в Milano.Това от своя страна са свидетелства за висок професионализъм и непрекъснат стремеж към усъвършенстване. За себе си мога да кажа, че съм постигнала много , защото за тези години обучих един страхотен екип от професионалисти и създадох един различен салон, с който се гордея.

 

Гласуване