Полуперманентен грим - Галина Гатева

Галина Гатева | Полуперманентен грим

Галина Гатева е доказан специалист в областа на полуперманентния грим.

Започва да упражнява професионално дейността през 2008г.

Завършва училище за полуперманентен грим SFUMATURE 2-Bulgaria по метода на италианските специалисти от Sfimature Italia Bologna.

Същото така провежа обучения по полуперманентен грим.


Информация
Цени
Галерия


Какво представлява полуперманентния грим?

Полуперманентният грим за разлика от татуировката се позиционира с поставяне на козметични микропигменти, които засягат по-горните слоеве на кожата. Това означава, че ние трябва да осигурим на нашия клиент възможност за промяна с течение на годините, тъй като лицето е тази част от нашето тяло, която се променя най-бързо. Следователно очевидното изменение  на обемите и отпускането на кожата при остаряването променят  и самите пропорции на лицето. Това означава, че ако ние сме спазили правилата, без да прекаляваме в промяната на линиите на нашите клиенти, и като използваме специфичните продукти на полуперманентния грим, можем да правим корекции във времето.

Ако поставим пигмента на по-повърхностните слоеве на кожата, ние предлагаме услуга, която е с трайност от три до четири години, но в същото време можем да променяме линиите заедно с развитието на клиента, защото за съжаление никой не може да остане на двадесет години. Затова е необходимо ние да поставим линии, които да ни позволяват да приспособяваме с времето, а това е възможно с полуперманентния грим.
 

За кого предимно е предназначен този грим?

Полуперманентният грим може да е подходящ както за момиче на осемнадесет, така и за жена на осемдесет години. Много от младите хора го правят, защото е модерен, а жените между тридесет и пет и четиридесет години го желаят, защото вече имат изменения на лицето си, при по-възрастните жени - над шестдесет, шестдесет и пет години се забелязва, че естественият растеж на косъма (на веждите) е спрял - или с други думи перманентният грим е нужен за всички възрасти.

 

Цени:  

Услуга: Цена:
Перманентни вежди + ретуш 350лв.
Перманентни устни + ретуш 350-400лв.
Перманентна очна линия - за една процедура 180лв.
Ретуш 150-200лв.

 

Галерия

 

Запитване за полуперманентен грим